man - fre 07.00 - 15.00

Renovering af badeværelse for private og erhverv

VVS-arbejde i badeværelser

Drømmer du om en istandsættelse og renovering af badeværelse? Hos RT-VVS Teknik ApS kan vi hjælpe dig med både store og små renoveringsopgaver. Vi henvender os både til privatpersoner og forskellige former for erhvervskunder, der har brug for professionel hjælp til renovering af badeværelse. Det kan for eksempel være på adresser på Amager eller i resten af København, ligesom vi også gerne kører ud omkring Gentofte og Klampenborg.

Vi tilbyder kreative løsninger i højeste kvalitet

Vi er en virksomhed, der har et stort fokus på kvalitet i alt vores arbejde. Samtidig er vi kreative, og vi kan derfor komme med inspiration og rådgivning, hvis du ønsker et nyt badeværelse ud over det sædvanlige. Vi lægger vægt på ærlighed og tillid, og for os er du ikke bare en ny kunde. Du er en ny relation, som vi ønsker at værne om.

Gode samarbejdspartnere

Vi har et helt hold af håndværkere, vi har lavet en del badeværelser med. Det fungerer rigtig godt, da vi ved, at samarbejdet indbyrdes altid fungerer som det skal. Vi kender alle hinanden!

Vi klarer både den store og den lille badeværelsesrenovering

Hvad enten det er det lille københavnertoilet eller det luksuriøse badeværelse med god plads til afslapning og nydelse, så står vi hos RT-VVS Teknik ApS klar, når installationerne driller eller skal fornyes. Et løbende toilet, en dryppende vandhane, rustne rør eller en optimering af installationerne – vi løser problemerne hurtigt og effektivt.

Kræver badeværelset en stor renovering, et nyt design eller nye og stilfulde baderumsmøbler, så har vi gode samarbejdspartnere, mange års erfaring og fagligheden til at skabe en smuk og funktionel totalløsning.

Vi hjælper kort fortalt med både det små og det store i forbindelse med en badeværelsesrenovering.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Der er mange forskellige faktorer, der spiller ind, når en renovering af badeværelse skal prissættes. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på vores arbejde, som blandt andet afhænger af, hvor omfattende en renovering du ønsker, og hvilke materialer vi skal købe ind.

Derfor udarbejder vi gerne et skræddersyet og uforpligtende tilbud til dig med en billig pris på din opgave, når vi ved lidt mere om den. Du skal bare kontakte os for en indledende snak, så kommer vi en tur forbi til en besigtigelse. 

kontakt en autoriseret
​vvs-installatør

Skriv til os via formularen herunder om dit problem, og vi vender retur med et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

tryghed for kunderne

hvorfor vælge rt-vvs teknik?

​Der er mange gode grunde til, hvorfor du bør vælge at kontakte os hvis du skal bruge en VVS'er.
​Her kan blandt andet nævnes følgende fordele:

gode samarbejdsaftaler

Vi har de bedste samarbejdspartnere i branchen. Vælg en VVS'er, som bl.a. benytter produkter fra Brødrene Dahl og A&O Johansen A/S.

medlem af tekniq arbejdsgiverne

Hvis du får udført VVS-arbejde et medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne, er du dækket af garantiordningen.

kvaliteten er i højsædet

Hos RT-VVS Teknik går vi aldrig ned på kvaliteten - og det kan ses og mærkes i vores arbejde, hvor gang vi hjælper vores kunder.

Få et godt tilbud

søger du en erfaren vvs'er
​med fornuftige priser?

Vi løser alle former for VVS-relaterede opgaver. Uanset om opgaven er enkelt eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler. Vi lægger vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi sammen med vores kunder, finder frem til den bedste løsning.

logo

RT-VVS Teknik har 15 års erfaring med VVS-arbejde for private og erhverv. Vi lægger vægt på god kvalitet, god vejledning og konkurrencdygtige priser.

​kontaktoplysninger

RT-VVS Teknik ApS

Strandlodsvej 1C, 2300 Kbh. S.

Telefon: 28 14 86 12

E-mail: kontakt@rt-vvs.dk

Copyright 2023 © RT-VVS Teknik ApS​. Alle rettigheder forbeholdes   |   CVR-nummer: 41554789