man - fre 07.00 - 15.00

Installation af Quooker vandhane

Levering, installation og vejledning

Hos RT-VVS Teknik ApS har vi mange års erfaring med både levering såvel som installation af en Quooker vandhane. Vi kan derfor også hjælpe med at vejlede dig omkring valg af de forskellige Quookere på markedet. Drømmer du om en vandhane, der kan levere kogende vand, når du tænder for den, så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os.

Vi tilbyder installation af Quooker vandhane for både privatpersoner og erhvervskunder på Amager samt i hele det øvrige København. Vi kommer også gerne forbi Gentofte, Klampenborg og andre byer i Storkøbenhavn.

5 fordele ved at lade os stå for din Quooker-installation

Der er mange gode grunde til, hvorfor du med stor fordel bør vælge at lade os stå for din kommende Quooker-installation. Her kan blandt andet nævnes følgende 5 konkrete fordele ved at vælge os:

  1. Vi udfører autoriseret VVS-arbejde
  2. Vi har mange års erfaring
  3. Vi tilbyder fornuftige priser
  4. Vi leverer professionel rådgivning
  5. Vi udfører alt vores arbejde med fokus på kvalitet

Vælg mellem forskellige modeller

Der findes flere forskellige modeller på markedet, som du kan vælge imellem i forbindelse med din installation af Quooker vandhane. Nedenfor kan du finde en kort beskrivelse af de forskellige modeller.

Flex-vandhanen

Flex-hanen er en alt-i-en vandhane med en fleksibel udtræksslange. Den er for eksempel praktisk, når du skal ud i alle hjørner af en stor vask. Ud over varmt, koldt og 100 °C kogende vand kan Flex også levere afkølet filtreret vand og vand med brus, hvis du tilføjer en CUBE køleenhed.

OBS: Der er midlertidigt salgsstop af Flex-hanen

Fusion Round og Square

Fusion Round og Fusion Square er en alt-i-en vandhane, der både kan give dig koldt, varmt og 100 °C kogende vand. Med en Quooker CUBE køleenhed kan du også få afkølet vand med eller uden brus fra den samme hane.

Kontakt os for kompetent rådgivning og vejledning eller en pris

Hvis du har brug for rådgivning og vejledning i forbindelse med valg af en Quooker vandhane, så er du velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på en installation af Quooker.

Se billeder af vores Quooker-installationer​

kontakt en autoriseret
​vvs-installatør

Skriv til os via formularen herunder om dit problem, og vi vender retur med et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

tryghed for kunderne

hvorfor vælge rt-vvs teknik?

​Der er mange gode grunde til, hvorfor du bør vælge at kontakte os hvis du skal bruge en VVS'er.
​Her kan blandt andet nævnes følgende fordele:

gode samarbejdsaftaler

Vi har de bedste samarbejdspartnere i branchen. Vælg en VVS'er, som bl.a. benytter produkter fra Brødrene Dahl og A&O Johansen A/S.

medlem af tekniq arbejdsgiverne

Hvis du får udført VVS-arbejde et medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne, er du dækket af garantiordningen.

kvaliteten er i højsædet

Hos RT-VVS Teknik går vi aldrig ned på kvaliteten - og det kan ses og mærkes i vores arbejde, hvor gang vi hjælper vores kunder.

Få et godt tilbud

søger du en erfaren vvs'er
​med fornuftige priser?

Vi løser alle former for VVS-relaterede opgaver. Uanset om opgaven er enkelt eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler. Vi lægger vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi sammen med vores kunder, finder frem til den bedste løsning.

logo

RT-VVS Teknik har 15 års erfaring med VVS-arbejde for private og erhverv. Vi lægger vægt på god kvalitet, god vejledning og konkurrencdygtige priser.

​kontaktoplysninger

RT-VVS Teknik ApS

Strandlodsvej 1C, 2300 Kbh. S.

Telefon: 28 14 86 12

E-mail: kontakt@rt-vvs.dk

Copyright 2023 © RT-VVS Teknik ApS​. Alle rettigheder forbeholdes   |   CVR-nummer: 41554789